Tips – Ny hundebutikk på nett – Doggie.no

Doggie.no er en ny spennende nettbutikk som har solgt hundetilbehør i Norge siden 2020 og tilbyr et bredt utvalg av alt fra seler og hundesenger til aktiveringsleker og hundegodbiter.

De fleste av oss kjøper nok produktene våre fra en av de store kjedene. Det er enkelt, praktisk og vi er vant til både sortiment og service. Problemet er at de store kjedene sjelden tør å prøve nye og spennende produkter. De velger nesten alltid den sikre veien og kjøper de samme gamle produktene som alltid har solgt og fungert bra i markedet. Når det kommer til ting som mat, kan det være nyttig å vite nøyaktig hva din lokale hundebutikk har på lager. Men når det kommer til ting som hundeleker, hundeklær og bånd, er et bredt spekter av nye og spennende produkter alltid å ønske!

Men det absolutt beste med doggie er ikke deres utvalg av tilbehør, det er deres utvalg av hundeklær. De har et stort utvalg av hundeklær fra både kjente og litt mindre kjente merker. De har også et stort utvalg av søte hundebriller, også kalt «doggles» som vi ikke har klart å finne andre steder på nett.

Hvordan er det å handle på doggie.no?

Vi vil selvfølgelig ikke anbefale butikken uten å gjøre litt research. Vi har gjort en rekke ulike testkjøp, både fra våre private kontoer men også som anonyme testere og har kommet frem til at doggie.no er en utmerket nettbutikk å handle på. De bruker Qliros kassaløsning, som gjør det enkelt å betale med både kort og faktura uten å måtte bekymre seg for svindel.

Jeg kjøpte denne supersøte genseren til den lille mopsen min!

Varene vi bestilte kom alltid innen 2-3 virkedager og ble pakket i en enkel brun pakke. Takket være deres praktiske størrelsesguide kunne vi enkelt finne riktig størrelse på klær og seler. I tilfelle vi trengte å returnere noe, var prosessen enkel og kundeservice var veldig hyggelig å snakke med.

Nettsiden var et lite minus. Det var litt vanskelig å finne enkelte kategorier uten å bruke søkefunksjonen og noen ganger føltes det litt tregt, spesielt på mobiltelefonen.

Konklusjonen om doggie

Doggie ser ut til å være en utfordrer i en verden av store dyrebutikker. Deres unike utvalg, raske leveranser og vennlige kundeservice gjorde det enkelt å bestille, motta og returnere varene.

Vi kan på det varmeste anbefale alle våre lesere å besøke og handle på doggie.no!

Merk! Dette er IKKE et betalt samarbeid. Vi har ingen tilknytning til doggie.no og har valgt å anbefale butikken basert på egne erfaringer. Hvis du eller noen du kjenner har opplevd problemer med nettstedet, vennligst kontakt doggie.no direkte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *