3 ting du aldri bør gi til hunden din

Hvis du er hundeeier, vet du hvor vanskelig det kan være å ikke dele godbitene dine med hunden. De fleste hunder er utrolig flinke til å gi eierne dårlig samvittighet, spesielt når det kommer til mat og snacks. Men er det virkelig bra for hunder å spise det samme som mennesker? Her er tre ting du aldri bør dele med hunden din, uansett hvor mye den tigger.

Psst! Angående bildet. Hunden din kan spise bananer. Bare pass på å ikke gi den for mye da bananen inneholder mye fruktsukker.

Druer / rosiner

Hvis du elsker å spise druer om sommeren eller liker å bake rosiner om vinteren, er det viktig at du aldri lar hunden smake. Druer og rosiner er giftige for hunder og kan føre til alvorlige nyreproblemer som i verste fall kan være livstruende for din lille hund.

Maiskolbe

Å la hunden tygge på en reste av maiskolber kan høres ut som en god idé, men faktum er at maiskolber kan være livsfarlig for hunden din, spesielt de litt mindre hundene. Maiskolber i seg selv er ikke giftige, men har en evne til å sette seg fast i hundens tarm, som igjen kan kreve kirurgi for å fikse.

Løk, hvitløk og gressløk

De fleste løk, enten kokt eller servert rå, er giftig for hunder og kan både forårsake mageproblemer og skade hundens røde blodlegemer. Hvis du mistenker at hunden ved et uhell har fått i seg en form for løk, er det best å kontakte veterinæren din og holde øye med den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *